Kurssit

Haluatko oppia puolustamaan itseäsi? Haluatko kohottaa kuntoasi? Onko tähtäimessäsi huippu-urheilu ja jopa Olympialaiset? Taekwondo tarjoaa sinulle mahdollisuudet kehittyä iästäsi ja kunnostasi huolimatta. Sinulla ei tarvitse olla kovaa pohjakuntoa kun aloitat harrastamisen, kuntosi kehittyy harjoittelun myötä. Taekwondo antaa myös harjoittelijalleen henkistä ja fyysistä kypsyyttä sekä kasvattaa sinut varmemmaksi ja vahvemmaksi ihmiseksi. Omistautuneella harjoittelulla rajat kehityksellesi luot sinä itse ja mahdollisuutesi ovat loputtomat.

Rauman Taekwondon uudet kurssit alkavat syyskuussa. Itsepuolustuskursseja järjestetään kysynnän mukaan (min. 8hlö). Itsepuolustuskurssit ovat erikseen räätälöityjä kursseja, ryhmien intressien mukaan.

Tervetuloa kannustavaan ja hyvähenkiseen joukkoomme oppimaan. Ota rohkeasti yhteyttä!


Alkeiskurssi on suunnattu 15-vuotta täyttäneille jotka haluvat aloittaa taekwondoharrastuksen. Alkeiskurssilla harjoitellaan monipuolisesti lajin perusteita ja sen eri osa-alueita. Alkeiskurssi päättyy ensimmäisen vyöasteen (keltainen) suorittamiseen ja valmiuteen jatkaa seuran harjoituksissa kausiharjoituksissa värivöiden parissa.

Junioritaekwondo eli Ilvesten harjoittelu koostuu taekwondotekniikoista ja keskitytään tekniikoiden oikeanlaiseen sekä turvalliseen suorittamiseen. Tämän pohjalta harjoittelusta saadaan mielekästä ja turvallista. Harjoittelu on lajin omaisempaa. Lajissa noudatetaan mudo-ohjeita jolla on lapsen kuin aikuisenkin kehitystä tukeva vaikutus. Kuusi mudo-ohjettamme ovat kärsivällisyys, käytös, kunnioitus, uhrautuvuus, vaatimattomuus sekä mielen ja kehon puhtaus.

Perhetaekwondo on suunnattu 2-9 vuotiaille perheineen. Iloiset ja kannustavat valmentajat liikuttavat perheitänne erilaisten leikkien ja fysiikkaharjoitteiden parissa. Haastetta harjoitteissa on aina perheen pienimmistä vanhempiin. Harjoitusten parissa lasten fysiikka kehittyy yhdessä vanhemman kanssa leikkien, joka on vanhemman ja lapsen välistä suhdetta kasvattavaa. Iloa ja hyvinvointia tältä kurssilta koko perheelle. Perhetaekwondossa lapsen/-ten kanssa perheestä on oltava mukana vähintään 1 aikuinen.


Yugupja/värivyötryhmässä harjoittelevat seuran vähintään ensimmäisen vyöasteen suorittaneet, yli 15-vuotiaat kup-asteen (värivyöt) harrastajat. Ryhmän harjoituksissa harjoitellaan taekwondon eri osa-alueita monipuolisesti, mikä antaa mahdollisuudet kehittyä laajasti itsepuolustustaidoissa ja taekwondossa yleensä, sekä valmiudet edetä seuraaviin vyökokeisiin vyöjärjestelmän mukaisesti. Harjoittelu on miellyttävää ja sopivasti jokaista omalla tasollaan haastavaa, jokainen harjoittelee omien tavoitteidensa pohjalta. Tähän ryhmään voivat osallistua myös aiemmin lajia harjoitelleet ja taukoa pitäneet harrastajat.